Saturday, 1 October 2011

Tengok-tengok aku dh tuka BF :)

Huhu,sedihsedih nye...aku dh putus ngn capital H :( Aku putus ngn dia sebab alasan dia yng tersendiri :( haihh -.- sedih weiii....Now aku couple balik ngn ex aku,nasib baik lah dia setia ngn aku,hehe...untung lah aku dapat dia ^.^ hihihihi

Ni lahh sayang saya :) ^.^V peace

Hehehe,sayangg dia sangat-sangat...dah tk nk lepaskan dia dh,aku percaya lah dia setia ngn aku :) huhuhu >.< ni segan ni,hihihi ;D 
Bie,ILOVEYOUSOMUCHHH 

Friday, 26 August 2011

Terima Kasih AWAK :))

Terima kasih sgnt kt awak... :) Sebab sudi jadi kawan saya selamanya :) yeahh,tk sangkan lah boleh serapat sampai mcam ni :) Haha,,harap harap persahabatan ni kekal lah sampai bile bilee ;) BFF lah dikira kan :)
Terima kasih awak,sebab terima saya seadanya,,Hehehe ;D Best lah dapat berkawan dgn awak...Walau ape pun saya tetap nk kawan ngn awak :)

Wednesday, 24 August 2011

Raya Tk Dapat Nk Heppy :(

Huh,,! Raya tahun ni tk dapat nk raya sakan :( Weiii frust gilee kut,,! OMG adoi adoi,,Ckgu babgi keje skolah punya lah banyak nye |:(  entah boleh siap atau tidak ni,,Mummy help me :'/
Nk raya,,!!! Arhhh,,harap lahh aq dapat keje skolah yng senang senang,, ;) tk nk yang susah :( Nanti aq tk tahu buat,,! Haxhax x)
So,trutly I'm so frust,,!!! With you HOMEWORK

FRUST

Tuesday, 23 August 2011

Adoi Adoiii,,!

Nk tahu nk tahu,,? Yeahh,,! Hari ni happy ler.Happy dgn sape,,? Dgn ko Hiedayah...Sblm cerita panjang lagi,nk tahu sape Hiedayah,,? Meh sini aq kenal kan,,

Ni lah Hiedayah,kawan sekepala ngn aq :)

Hiedayah duk Bemban, *dekat je...walau pun die ni tk comel tapi die ni baik :) *baik sngt...slalu same fikiran :)) kemana mana pun dgn dia lah,dh tk leh terpisah ;')
Hiedayah lah tadi wat aq jadi gile,,! Adoi adoi,,tgh tk demood nk blajar science terus ade mood,, alasan nye Hiedayah tk bawak kertas,pinjam kertas aq...Teacher nk bicang jawapan,yng aq ni satu ape tk buat,,hahaha~ *ni lah contah pelajar harapan sekolah :)) walau mcam pun aq tetap jawab soalan tuu,,aq pandai science lah *tk pernah gagal science.
Mase class science tuu,wahh,,! excited jawab soalan sume :)) haxhax~ ape aq heran,klau nk pandai mesti lah kene jawab ape yng ckgu tnye kan,,? Lagi pun soalan senang jew :)) Aq dok usik usik A'are,,*tk payah lah cerita pasal A'are ni :)
Rupa aq kt class science tadi macam ni lahh,,senyumm je..sampai balik tadi aq senyum..Haxhax~ Excited blajar science punya pasal ;) hihihihi ;p

Monday, 22 August 2011

Best Berbuka :)

Nk tahu,,? NK nk,,? Hahaha,yeahhh...Berbuka tadi I makan kt luar ngn Mama ngn Ayh I :) yeahh,,! Berbuka kt mana,,? Ye my favourite place at Food Court Tesco... >.< haxhax *slalu sangat makan kt situ :)
Hahaha,now I kt Tesco lagi,masih kt food court :))... Alang alang ade masa terluang ni teringin nk tulis blog :) Sat lagi nk pi shopping kt sini ;) yeahhh *menghabiskan duit Mama I :)
Tadi I makan makanan favourite I,, Yeahhh I makan ni

Yeahh,,Nasi goreng kampung...SEDAP :)

Hahaha,,thanx Mama bawak Ana berbuka kat luar :) i do i love it :) hihihi ;p *beria nya I Nk dgr stories lagi,,? Nk,,?
Hmm,,besok lahh sambung,nk pi shopping dh ni... byeee <3 love u readers...

Yeahhh,,!

Sedar tk sedar,,now two month i'm with you sayangg,,! Hehehe,, ILOVEYOUSOMUCHH <3 My lovely Hubby,, I tk sangka lahh samapai sejauh ini,, hahaha~ *tk jauh mane pun :D I'm so excited :) Dh dua bulan berlalu kan *Bie,sepanjang hubungan kita selama ni banyak lah jugak ye kita gaduh kann,,? Tapi tk lah serious,sekejap je kan kita gadoh,, :)) hee~ Because you trust me and I trust you *Bie :) I love you so muchh lah <3 muah muah muah... ;) hahaha~ seriuos *Bie I love you so muchhh x)

Comel tk,,? Haxhax x)

Sunday, 21 August 2011

Mood Raya :)

Arhh,,! Mood raya dh nk datang weii..! Excited + Gembira lahh :)) haxhax~ Serious weii memang happy and excited lahh x) Tambah tambah lagi,hari ni aq nk kluar ngn Mama aq nk gi shopping raya ^.^ hahaha~
Haishh,,Harap tk de ape ape yng berlaku :)) hahaha~ Dapat lah aq mintak macam macam kt Mama aq :) *Mama bolehh ke beli kan ape yng Ana nak,,? Bodek Mama sebaik yng mungkin,, hihihi ;p
Kesimpulan nya,,aq dh excited nk raya *semangat ni,, haxhax xD Adoi adoiii,,walaupun raya lambat lagi,,aq dh excited + gembira,, Aq jadi macam tuu sebab this year aq  beraya kt sini kt Batu Gajah :) Yeahh dapat beraya ngn Opah yng tersayang,, I will remember this memory :)