Saturday, 1 October 2011

Tengok-tengok aku dh tuka BF :)

Huhu,sedihsedih nye...aku dh putus ngn capital H :( Aku putus ngn dia sebab alasan dia yng tersendiri :( haihh -.- sedih weiii....Now aku couple balik ngn ex aku,nasib baik lah dia setia ngn aku,hehe...untung lah aku dapat dia ^.^ hihihihi

Ni lahh sayang saya :) ^.^V peace

Hehehe,sayangg dia sangat-sangat...dah tk nk lepaskan dia dh,aku percaya lah dia setia ngn aku :) huhuhu >.< ni segan ni,hihihi ;D 
Bie,ILOVEYOUSOMUCHHH