Monday, 22 August 2011

Yeahhh,,!

Sedar tk sedar,,now two month i'm with you sayangg,,! Hehehe,, ILOVEYOUSOMUCHH <3 My lovely Hubby,, I tk sangka lahh samapai sejauh ini,, hahaha~ *tk jauh mane pun :D I'm so excited :) Dh dua bulan berlalu kan *Bie,sepanjang hubungan kita selama ni banyak lah jugak ye kita gaduh kann,,? Tapi tk lah serious,sekejap je kan kita gadoh,, :)) hee~ Because you trust me and I trust you *Bie :) I love you so muchh lah <3 muah muah muah... ;) hahaha~ seriuos *Bie I love you so muchhh x)

Comel tk,,? Haxhax x)