Monday, 22 August 2011

Best Berbuka :)

Nk tahu,,? NK nk,,? Hahaha,yeahhh...Berbuka tadi I makan kt luar ngn Mama ngn Ayh I :) yeahh,,! Berbuka kt mana,,? Ye my favourite place at Food Court Tesco... >.< haxhax *slalu sangat makan kt situ :)
Hahaha,now I kt Tesco lagi,masih kt food court :))... Alang alang ade masa terluang ni teringin nk tulis blog :) Sat lagi nk pi shopping kt sini ;) yeahhh *menghabiskan duit Mama I :)
Tadi I makan makanan favourite I,, Yeahhh I makan ni

Yeahh,,Nasi goreng kampung...SEDAP :)

Hahaha,,thanx Mama bawak Ana berbuka kat luar :) i do i love it :) hihihi ;p *beria nya I Nk dgr stories lagi,,? Nk,,?
Hmm,,besok lahh sambung,nk pi shopping dh ni... byeee <3 love u readers...

Yeahhh,,!

Sedar tk sedar,,now two month i'm with you sayangg,,! Hehehe,, ILOVEYOUSOMUCHH <3 My lovely Hubby,, I tk sangka lahh samapai sejauh ini,, hahaha~ *tk jauh mane pun :D I'm so excited :) Dh dua bulan berlalu kan *Bie,sepanjang hubungan kita selama ni banyak lah jugak ye kita gaduh kann,,? Tapi tk lah serious,sekejap je kan kita gadoh,, :)) hee~ Because you trust me and I trust you *Bie :) I love you so muchh lah <3 muah muah muah... ;) hahaha~ seriuos *Bie I love you so muchhh x)

Comel tk,,? Haxhax x)