Tuesday, 23 August 2011

Adoi Adoiii,,!

Nk tahu nk tahu,,? Yeahh,,! Hari ni happy ler.Happy dgn sape,,? Dgn ko Hiedayah...Sblm cerita panjang lagi,nk tahu sape Hiedayah,,? Meh sini aq kenal kan,,

Ni lah Hiedayah,kawan sekepala ngn aq :)

Hiedayah duk Bemban, *dekat je...walau pun die ni tk comel tapi die ni baik :) *baik sngt...slalu same fikiran :)) kemana mana pun dgn dia lah,dh tk leh terpisah ;')
Hiedayah lah tadi wat aq jadi gile,,! Adoi adoi,,tgh tk demood nk blajar science terus ade mood,, alasan nye Hiedayah tk bawak kertas,pinjam kertas aq...Teacher nk bicang jawapan,yng aq ni satu ape tk buat,,hahaha~ *ni lah contah pelajar harapan sekolah :)) walau mcam pun aq tetap jawab soalan tuu,,aq pandai science lah *tk pernah gagal science.
Mase class science tuu,wahh,,! excited jawab soalan sume :)) haxhax~ ape aq heran,klau nk pandai mesti lah kene jawab ape yng ckgu tnye kan,,? Lagi pun soalan senang jew :)) Aq dok usik usik A'are,,*tk payah lah cerita pasal A'are ni :)
Rupa aq kt class science tadi macam ni lahh,,senyumm je..sampai balik tadi aq senyum..Haxhax~ Excited blajar science punya pasal ;) hihihihi ;p