Saturday, 20 August 2011

Teringat Kat Si Dia ^.^

Dah tgh malam mcam ni ,,aq tk tido lagi...hahaha~ Tk bolehh tido lahh pulakk,, Rase rase teringat at somebody lahh,,! Sape tuu,,? You lahh,,! Eh ehh,, tk,,! haxhax~ ;p teringat at my *Hubby lahh :) Yeahhh,, always remember about him x) hihihi
Tadi call tk angkt :( hmm~ busy kut,, tk pe tk pe,it's okey lahh :) I trust you *Bie :)) hehehe But but,, tetap miss at you :)
Kelakar ke tk kelakar aq tk kesah,, tapi sesaje nk menyemak kan kt sini :))

Bosan Bhaii :((

Adoi adoiii,,! Aq kebosanan,, hah,,! Penat on FB tapi sorang pun tarak,,! :( klau ade pun Rara ngn Syafiq,,huhui~ that just kawan :) tapi *Hubby aq tk de :( tk best,, huhuhu~ nk menangis rase nye :'(
Tk pe tk pe,,ade hari nya kami bersama lah,, :) kan *Bie,,? Yeahh,,! Ingt nk kluar,,ronda ronda kpng,,tapi hujan ni tk berhenti dari pagi tadi pun :( Haishhh -.- geramm lahh :(
Eee,,! Geram sungguh,,baru je cadang nk cuci cuci mata,,! Hujan lakk kacau :( Tk pe tk pe,,Ustaz ckap hujan tuu rahmat dari Allah,,so kita kena lah bersyukur :) Yeahhh,,esok esok lah pi bazar ramadhan,, x)
Okeyyy ,now nk pi dapur tlng Opah I ape yng patut <3

Arhh Aq Suka Kau Domo :))

Domo domo,,! Haishh minah ni,tk habis habis dgn domo mulut besar dia tuu,,! Haxhax~ Asal nampak domo je,dh mcam ape dh rupa aq ni haxhax~ x)) Kesian Mama kena belikan untuk her beloved child,, hihihihi ;p Tk pe tk pe,,nanti nk kumpul duit nk beli sendiri :) yeah,,!
I like you lahh DOMO~

Rindu Kat SI Dia ^.^

Pagi pagi buta dh merepek tulis blog,,! Haxhax x)) Lepas sahur tk tido lahh,, :( so ni lahh aq buat,, hahaha~ Okeyy skarang nk cerita pasal ape,,? Hmm,,?
Hah,,! Pasal ni,,aq rindu kat si Dia,,huhu~ macam lahh tk biasa kan,, ;) hihihi *ngade ngade je ;p tapi seriously aq ckap rindu kt si Dia,,dh seminggu tk im-chat FB,,calling pun tk :( huhuhu~ sedih sedih :'(
Alahh tk calling bab masing masing tk de duit nk topup,,haxhax~ tuu je alasan nye :) hihihi
Tapi tu lahh pasal,,seminggu tk tanya pasal dia,,macam ni lahh jadi nya,, BOSAN~ -.-"

< BOSAN >
Sunyi handfhone,,masing masing tk calling :( huhuhu~ tapi tk pe lahh,,sebab hari ni ayh tersayang aq belikan topup :)) YEAHH,,! seronok tk terhingga :) bolehh lah aq calling dia :) ILOVEUAYH<3 *Bie IMISSU<3