Friday, 19 August 2011

Now I'm Feel Happy :))

Heyy,,! Nk tahu happy for what,,? Hahahaha :)) happy for RAYA up coming now,,! Rase rase dh nk demam RAYA *no jgn damam skarang :) nk raya,,! hahaha~ Tahun Ni memang best lahh,, :) Tahun ni tahun yng dapat beraya ngn Opah :) Tu yng best and more excited tuu x) hahaha~


Yeahh,,! okeyyy tk gambar atas ni,,? haxhax xD *poyo ;p...aq kisah ape aq poyo,,hihihi ;D Ntah,,ni blog aq kan,,? So suka hati aq nk tulis ape,,! haxhax :)) *macam la korang kisah :) kan,,?

Ingat Sampai Bile Bile :)

Yeahh,,! 22.6.2011 hihihi x) tarikh tuu *Bie ingt ye annivesary kita ye *Bie :) hehehe *overr kot ;p,,hahaha ape aq kisah blogg aq lah :p *Bie,,harap harap lah kekal ye :) I wish I wish ^.^ huhuhu
You jgn jealous ;p hahaha *macam lah korang heran kann,,? hihihi ;) Okeyyy I like if our day like this *Bie x)
Whatever lahh,,! Tapi yng lagi best,,Raya dh nk dekat,,! I excited for raya lahh :) Yeahh,,! tk sangka tahun ni baju raya sama dgn si dia :) Cantekk lahh,, actualy I like :)) hahaha~ excited nk pi shopping raya :) I wait you Mama ;) hihihihi

Bosan :(

Huhh,,! Bosan bhaii,,memang bosan at skolah tadi :( Adoiii,,dh lahh *Bie aq x berapa nk maen hari ni :( Yang aq pulak,,tk berapa sihat,,! Arhhh,,! memang geramm,, Ishh sakit kepala skali ngn sakit perut -.-' Hmm~ :/ Haiyaa,,! X de mood pun ade :( waktu agama je,,dh bosan :( tapi naseb lahh Ustaz tu ade buat lawak :) hilang lahh bosan aq ni derr :D Tapi rase ngantuk pun ade,, hahaha~ okeyyy nk tido ^.^

Mengantuk -.-"

Adoiii,,! mengatuk gilee -.-" X perasan kan jam dh pukul berapa,, ;) tgh syok syok bace buku,, skali tgh jam,, pukul 2.5 minit,, terus kelam kabut nk tido,, hahaha :)) Pagi ni dh mengantuk bhaii ;p Hmm~ nk sahur tk de mood ni x) hihihi,, Arhh,,! Shit lah,,Dalam bas karang aq tido lahh :) haxhax,, ape aq kisahh,,! :p Okeyyy nk sahur :)